Samba för zumba instruktörer

Idag finns det mer än 12 000 certifierade Zumba® instruktörer över hela världen. I Svergie har Zumba Fitness® dragit som en våg över träningsvärlden och en mängd instruktörer har utbildats.

Alegria do Samba erbjuder Zumba® instruktörer en intensivkurs i samba med fokus på att stärka samban i zumban! Zumba® certifierade lärare kommer att ge dig en utmärkt teknisk grund för att du som instruktör ska kunna utveckla din samba och göra ditt zumba pass ännu svettigare och roligare!

För mer information om nästa workshop eller om du är intresserad av en privatinstruktion kontakta oss på info@alegriadosamba.com

  	
  	
  	
  	
  	
  

Möhippa och workshops

Planerar du din vänninas möhippa och vill göra något roligt och annorlunda?! Dansa samba eller zumba med Alegria do Samba!

Alegria do Samba erbjuder ett fantastiskt träningspass där tjejgänget får dansa härlig brasiliansk samba eller ta ett svettigt zumba pass till latinamerikanska rytmer! Garanterad lyckad start på dagen eller som sista aktivetet innan drinkar och middag!

Är du intresserad av en privatinstruktion eller en dansworkshop till gänget? Kontakta oss!

För mer information och bokning maila oss info@alegriadosamba.com

Karnevalen i Rio de Janeiro

Rio de Janeiro är en av världens vackraste städer med sina fantastiska stränder och sprudlande kulturliv. Staden har mycket att erbjuda i form av sevärdigheter såsom Jesusstatyn, Sockertoppen, fotbollsstadion Maracanã, nationalparken Floresta da Tijuca och den bohemiska stadsdelen Lapa.

Tillsammans med Intresseresor så anordnar Alegria do Samba karnevalsresor för dig som vill uppleva världens största fest på plats i Rio de Janeiro! Vi tar dansklasser i SAMBA FIT med Carla Campos och besöker några av de mest berömda sambaskolorna för att ladda upp på deras träningar och paraderar även med en skola på Sambódromen.

För mer information om sambaresor kontakta oss på info@alegriadosamba.com