Samba Fit

SAMBA FIT är ett träningskoncept som kombinerar brasiliansk samba med fitness för fantastisk och allsidig träning.

Konceptet introducerades på det prestigefulla gymmet Body Tech i Rio de Janeiro av Carla Campos och fokuserar på att genom fysisk träning öka kroppsmedvetenheten och stärka den kvinnliga elegansen genom den energi som finns i samban.

SAMBA FIT har blivit omskrivet i brasiliansk media och Carla Campos har presenterat träningskonceptet i flera tv-program i Brasilien.

Alegria do Samba

Alegria do Sambas instruktörer har sedan 2008 tränat för Carla Campos och är nu först i Europa med att introducera träningskonceptet SAMBA FIT.

SAMBA FITs filosofi, att öka kroppsmedvetenheten och stärka självkänslan, är grunden i våra klasser. Som kursdeltagare hos Alegria do Samba får du en intensiv och rolig träning samtidigt som vi arbetar med kroppshållning, elegans och femininitet.

SAMBA FIT metodologin introduceras successivt på varje träningsnivå hos Alegria do Samba och innefattar bland annat att dansa i klackskor, göra koreografier och utvecklas till självständiga sambistas.

Carla Campos

Carla Campos utvecklade träningskonceptet SAMBA FIT i syfte att stärka kroppen och öka den feminina självkänslan genom samban.

Som personlig tränare till några av Rio de Janeiros största sambadrottningar är Carla Campos en utmärkt instruktör och av de främsta lärarna inom samba no pé.

Carla Campos lär ut det senaste inom samba och har lyckats göra SAMBA FIT till en attraktiv och lättillgäglig träningsform för alla som vill få utmärkt fysisk träning, stärka sin kroppsmedvetenhet och självkänsla och njuta av samban.

Läs mer