Elegans. Professionalism. Glädje.

Alegria do Samba erbjuder spektakulära sambashower till bröllop, företagsfester och evenemang!
Boka en oförglömlig karnevalsupplevelse som levererar högklassig underhållning och sätter guldkant på evenemanget!

Företagsevent

Boka oss för företagsfester, kick-off, invigningar, reklaminspelningar och nattklubbar.

Boka en exklusiv koreograferad dansshow med karnevaldansare i glittrande, färgsprakande dräkter. Få sedan dansgolvet att gunga i sambatakt, då gästerna får vara med på ett karnevaltåg för en genuin karnevalsupplevelse. Som tillval finns möjligheten att boka musiker som spelar sambarytmer precis som i sambaskolorna i Rio de Janeiro. Vi kan erbjuda allt från en kortare happening som överraskning för gästerna till en pampig specialutformad scenshow fylld med dansglädje, plymer och lyxiga dräkter.

Bröllop

Alegria do Samba är specialiserade på högklassig bröllopsunderhållning.

Gör bröllopsfesten till en oförglömlig upplevelse!

Bryt av bröllopsvalsen med sambatrummor och få gästerna att dansa karnevaltåg från middagsbordet till dansgolvet.

Vi erbjuder en exklusiv koreograferad dansshow med karnevaldansare i smakfulla, glittrande dräkter, därefter tar vi med brudparet och gästerna på ett karnevaltåg för en genuin karnevalsupplevelse.

Privatfest

Lyft taket på dansgolvet – Alegria do Samba gör din tillställning till en karneval!

Detta showpaket förmedlar brasiliansk dansglädje som smittar av sig på gästerna och passar utmärkt till mindre tillställningar där uppträdandet sker som en överraskning lagom till kaffet för att höja pulsen på festen och lyfta taket på dansgolvet. 

Scenshow

Alegria do Samba erbjuder en högklassig scenshow med livemusik till stadsfester och festivaler.

Alegria do Samba erbjuder en högklassig scenshow med livemusik, många karnevaldansare i lyxiga dräkter och akrobatisk uppvisning. Detta upplägg passar till större evenemang och kan kombineras med dräktbyten och flera scenuppgångar.

Algeria do Samba var kvällens sensation. Den fantastiska dansen och häftiga dräkterna var som att få med brasiliansk karneval på festen. Tack en en oförglömlig och kul kväll!
Gabriella

Jag gifte mig med min stora kärlek 30 juni 2018. Vi sa Ja och lovade varandra evig kärlek. Efter middag, fantastiska tal och bröllopsvals var vi nu redo att inta dansgolvet för att lyssna på det liveband vi anlitat. Men precis då, när bröllopsvalsen tagit slut, hördes något väldigt oväntat för både mig, min man och de övriga gästerna.
I ladan där vi var, öppnades nu två stora dörrar upp och in kommer en hel bateria och sambadansöser in. Med de sprudlande färgglada fjädrarna och dansdräkterna och de förföriska rytmerna dröjde det inte ens en minut innan hela ladan förvandlats till vår alldeles egna karneval i Rönningeby.
Alla i vårt sällskap kunde vara med och deltog i dansandet, gammal som ung.
Denna fantastiska överraskning var en bröllopspresent från min syster. Något som var otroligt uppskattat och ett riktigt minne för livet! Vi fick en otrolig respons från många våra gäster efteråt som aldrig varit på ett så fantastiskt sprudlande bröllop med så mycket glädje, härlig musik och dans!

Tack Alegria Do samba för att ni förgyllde vår dag för resten av våra liv.

Josefin och Joakim Mared